Свічка «Жіноча Магія»

350 ГРН

Свічка «Жіноча Магія»

Червона ❤️свічка:
Яскраво-червоний колір, колір крові – це сила, пристрасть, сексуальність, міцні зв’язки. 💋 Свічка здатна залучити в Ваше життя любов, у відносинах – розпалити пристрасть і пробудити глибинні емоції Вас і Вашого партнера. 🕯Свічка ідеальна для жіночих практик і ритуалів, спрямованих на опрацювання будь-яких жіночих аспектів. 🧘♀️ Медитація зі свічкою допоможе розкрити Вашу справжню красу і природна чарівність, залучити любов і пробудити чуттєвість.
‼️Також свічка використовується для привороту та присушки.

Чорна 🖤 свічка:
Ви не можете побудувати нормальні щасливі відносини? Начебто і увагу на Вас звертають, але до відносин справа ніяк не доходить? Тоді ця свічка для Вас. 🕯Свічка розчистить негатив і можливі перешкоди на шляху побудови міцних гармонійних відносин.
Негативні програми, установки і вплив енергетики інших людей погано можуть впливати на Ваш любовний канал, біль і розчарування минулих відносин, заздрість і багато іншого за підсумком БЛОКУЮТЬ енергію, і здавалося б, і дівчина красива, розумна… Але не складається особисте життя, а причина в Енергетичному блокуванні та засміченості Любовного каналу.
Для того, щоб зняти пристріт і подібний негатив з любовної сфери і використовується ця свічка❗️Свічка очищає канал від блокувань і бруду, і відновлює колишній потік, навіть збільшуючи його.
Також свічку рекомендуємо використовувати перед будь-якими ритуалами на любов і залучення другої половинки для розчищення шляху.

За бажанням замовника можу додати у свічку ефірну олію dōTERRA.

Варіанти для вибору

Колір: Жовтий, Зелений, Червоний, Чорний, Чорний з золотим, Чорний з мідним, Чорний з рожевим сріблом, Чорний з синім, Чорний зі сріблом

Ми використовуємо тільки елітний 100% бджолиний віск (забрус) для наших чарівних свічок.

Виріб ручної роботи "Свічка «Жіноча Магія»" можна купити в: Київ, Одеса, Дніпро, Львів та інші міста України. Доставка в інші країни також можлива.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Свічка «Жіноча Магія»”“